HTML

Tenerife - Teneriffa - Teneriffe - Kanári-szigetek

Tenerife - Teneriffa - Teneriffe a Kanári-szigetek legnagyobb és egyben legszebb szigete sokak szerint. Rengeteg látnivaló található Tenerifén. www.free-tenerife.hu Tenerife utazás

Linkblog

Rakonczay Gábor - Atlanti-Óceán átkenuzás

Nincs megjeleníthető elem

Tenerife méztermése a legjobb az egész Kanári-szigeteken

2011.12.13. 21:29 tenerife utazás

Tenerife méztermése a legjobb az egész Kanári-szigeteken

Tenerife szigetén, El Sauzal városában ült össze a zsűri, hogy eldöntse, ki nyerte a 2011-es „Kanári-szigetek legfinomabb méze” díjat. A versenyzőket több kategóriában is díjazták.  Díjat kapott Tenerife legjobb virágméze, amely egyben megkapta a „Tenerife legjobb méze” címet is.  Díjazott kategória volt még a „legfinomabb vegyes virágméz”, a „legfinomabb kristályos méz”, a „legfinomabb hegyi, kristályos méz”.

Összességében Tenerife 66 különböző típusú mézzel indult a versenyen, míg La Palma 17, El Hierro és Gran canaria 4-4, La Gomera 3 féle mézzel képviseltette magát. A díjátadó ceremóniát Tenerifén tartották El Sauzalban a tenerifei Méz Fesztivál részeként.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tenerife.blog.hu/api/trackback/id/tr613461456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása